Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Degradacja x2

Lexar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat :

[/left]

http://www.mpcforum.pl/topic/601077-degradacja/

M@niek wątpię, bym się nie sprawdził, opinia Moderatora działu już Was nie interesuje ?

Może niech on się tu wypowie -,-

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

To głos moderatora się już nie liczy ? Gdzieś jest to napisane ? I skąd możecie wiedzieć, że się nie sprawdził, skoro nie siedzicie w dziale Terrarii i nie wiecie. Sam chyba powinienem też to ocenić i wystawić opinie ?

Proszę o nie zamykanie tematu. Chcę konkretnych wyjaśnień. Z czym się niby nie sprawdził ? Ja mam inne zdanie na ten temat...

@Down

A mam powody do uznania ? Chcę tylko konkretnych wyjaśnień...

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Zaraz zamknie i ten temat bo uzna, że to spam.

Modki nie mają już nic do gadania ...

Tak samo wywalili mi 1 Kida z Silkroad, ja nawet nie wiedziałem kiedy wyleciał.

@UP.

Zaraz będziesz miał degradacje za to, że nie uznajesz decyzji Kokosza i GM'ów.

Każdy powód jest dobry.

@Offtop - Kokosz

Ja dalej czekam na wyjaśnienia:

http://www.mpcforum.pl/topic/601042-prosba-wyjasnienie-od-gmow/

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Weźcie kurwa puknijcie się w łeb...

Tyler porządny gość, siedzi w tym cholernym dziale i zapierdziela, a WY MU OD TAK

zabieracie rangę, bo powiedział za dużo... A chuj, nie za dużo, tylko dobrze, bo powiedział prawdę.

Prawda boli, huh?

Zamiast tych 5% wolałbym 100%.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

I dobrze nie musiałeś tak się wymądrzać byłeś tylko kidem a to wiesz że to ranga testowa mają cie dość więc out :)

@edit jakie lizu lizu to jest fakt ^^ nie ma co się wymądrzać jeśli chce się range :)

Opublikowano

I dobrze nie musiałeś tak się wymądrzać byłeś tylko kidem a to wiesz że to ranga testowa mają cie dość więc out :)

Lizu_lizu_mode_ON. -.-

Nikt się nie wymądrzał... Teraz Ty to właśnie robisz...

Wciąż czekam ja jakiekolwiek wyjaśnienia...

@Down

Nie ładnie tak wynosić rzeczy z AZ.. To to widziałem, ale jak dla mnie jest to bez sensu. Każdy z team'u publicznie na siebie najeżdża i co ? Wszystkim odbierzecie rangę za zachowanie ? Nie powinno być jakiegoś ostrzeżenia ?

@Up

Pomyśl... Kto tu się wymądrza ? Fail... -.-

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Beka, fakt..

Maniucha pisze najpierw, zes sie nie sprawdzil.

A tutaj okazuje sie cos innego... calkiem innego...

No no ! Byle tak dalej ! MPC's goin' down.

Coś dla panów władców :

"Kiedy ludzie straszą rząd - nazywacie to tyranią. Kiedy rząd straszy ludzi - nazywacie to wolnością."

- T. Jefferson

Kiedyś "Nasze słowa, to tylko tyle, ile w duszy jest bólu i radości.", a dziś jest

coś w stylu "Nasze słowa, to tyle, na ile nam pozwolicie."

No, dawać tu jakiegoś GM, co zamknie ten temat, bo mu się nie będzie chciało odpowiedzieć!

Coś długo to trwa, ale widzę, Tyler dostał bana! Beka !

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Powód degradacji jest normalny i sam doskonale coś o tym wiem. Skoro moderator sieje zamęt to nie zasługuje na tą posadę.

:)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

To, że wstawił się za osobą, która dostała niesłusznie bana to "sianie zamętu" ?

Brawo.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie wiem co chcesz zmienić tym tematem, rozumiem, że jesteś zdenerwowany - straciłeś vipa, na którego robiłeś sporo lat.

Ale i tak nic raczej nie zmienicie, zbędne kłótnie i tak nie pomogą. ;)

Opublikowano

Ale przynajmniej pokażą, że nie warto pracować i pomagać takim ludziom jak kokosz.

Bo prędzej czy później i tak wylecą z "ekipy" bo tak się umyśli Administracji.

Opublikowano

Jeśli będą pokazywać takie zachowanie, jakie Ty teraz reprezentujesz sobą - wiadome, prędzej czy później stracą tą rangę.

Opublikowano

Tyler skoro nie rozumiesz za co zostałeś zdegradowany - oznacza to, że to była świetna decyzja z naszej strony. Team, który tworzymy może mieć jakieś konflikty - tworzy go grupa ludzi, a każdy ma inny charakter i co innego może go wyprowadzić z równowagi. Jednak na zewnątrz forum, musimy się zgadzać, i nie ma miejsca na jakieś indywidualne opinie, bo coś takiego miałeś okazję pisać wewnątrz. Na zewnątrz reprezentujemy drużynę i musimy trzymać sztamę, by budować zaufanie, zrozumienie, a przede wszystkim komunikację. Pewnie to co napisałem jest Ci obce, no ale taka prawda i to są główne zasady tworzenia drużyny - nie tylko na MPC, ale także i w życiu.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...